top of page

Minst 7 ting du må vite om energinivået ditt

Energinivået ditt er en god indikator på hvordan kroppen din har det for tiden og kroppen er veldig kompleks, så noen ubalanser vil det alltid være, selv på en god dag.

​Det kan være mange årsaker til at energinivået ditt føles dårligere eller er redusert. De vanligste årsakene er stress, dårlig søvnkvalitet, kosthold, livsstil og ikke minst toksisk/gift belastning på kroppen i form av kjemikalier og tungmetaller fra medisiner, kosmetikk og omgivelsene rundt deg.

For at du skal finne tilbake til det livet du ønsker, med økt energi og overskudd er det viktig å finne årsakene til at ting er som de er og gjøre noe med de.

​Dersom du tror du er den eneste som har lite energi og overskudd, er sliten, slapp og trett eller har møtt veggen, eller har diagnosen kronisk utmattelsessyndrom ME/CFS, skal du vite at det er veldig mange i Norge og den vestlige verden som sliter med dette i mindre eller alvorligere grad. 

Det finnes ingen kvikk fix for disse utfordringene, men det det kommer klienter fra hele Norge hit til klinikken for utredning og behandling. De som får best resultat er de som innser at de må gjøre endringer og gjennomfører de.   

NÅR ENERGIEN ER PÅ VEI TILBAKE ER UBALANSENE I FERD MED Å FORSVINNE.

 

Dette vil medføre økt overskudd, bedre balanse i mineraler og sporstoffer, vitaminer, fettsyrer og tarmflora, pluss mange andre ting som er sterkt medvirkende faktorer til:

  1. Lengre og bedre kvalitets-søvn

  2. Glattere, mykere og mer glansfull hud

  3. Bedre hukommelse og konsentrasjon

  4. Bedre stress-mestring

  5. Bedre fordøyelse

  6. Bedre vektregulering

  7. Mindre uro, engstelse og depresjoner

I sum bør dette gi færre bekymringer også.

Er dette noe du eller noen av dine nærmeste kan kjenne seg igjen i og ønsker å finne ut av og rydde opp i, en gang for alle.

​Floraterapi utfører forskjellige typer utredninger og benytter et av de kraftigste skanne-verktøyene som er tilgjengelige når det gjelder risikovurdering av helsen din.

Dette er ment å gi deg en detaljert vurdering av din generelle helse, inkludert en risikovurdering av ulike sykdommer og mange forskjellige tilstander.

 

Ved å se på disse trendene over tid, kan du få mer presise helse anbefalinger, eventuelt endringer i behandling eller henvises til spesialister om nødvendig.

 

Du har tre alternative utrednings muligheter.

1. Kropps-skanning og en detaljert vurdering av din generelle helse, inkludert en

    risikovurdering av ulike sykdommer og en god forklaring på hva vi finner pluss forslag til

    behandling og oppfølging.​

  • Pris Kr. 1500 og utredningen tar omtrent 1time.

2Blodmikroskopering, hvor jeg bruker tre forskjellige teknikker, fasekontrast, mørkefelt og

    tørket blod for å få se kvaliteten på blodet. I forhold til bakterier , parasitter og forskjellige

    sopptyper og inflammasjon. Pluss mange andre ting som relateres til allergier og mat 

    intoleranse. Pluss en god forklaring på hva vi ser pluss forslag til behandling og oppfølging.

  • Pris Kr. 1600 og utredningen tar omtrent 1.5 time.

 

3. Kropps-skanning + blodmikroskopering + urinprøver og en grundig gjennomgang av

    fordøyelsessystemet. Dette er en grundig test som tar for seg mange aspekter ved din helse      og du får en god forklaring på hva vi finner og ser pluss forslag til behandling og oppfølging.

  • Pris Kr. 3600 og utredningen tar omtrent 3.5 time.

Sikre deg time nå, jeg har begrenset kapasitet i forhold til at mange trenger videre oppfølging i tillegg til utredningen pluss de som allerede er i behandling.

Noe som er ganske sikkert er at jo lenger du venter med å gjøre de endringene som må gjøres, jo lengre tid tar det å rette opp i ubalansene.

Fyll ut skjema så ringer jeg deg tilbake og så finner vi ut om dette passer for deg.
Mindre-P4300397-2.jpg
bottom of page